Diëtiste Els Wachters pakt uw dieet in Aartselaar gericht aan

Als diëtiste in Aartselaar is Els, met meer dan 25 jaar ervaring, de aangewezen persoon om u bij te staan bij het veranderen van uw voedings- en leefpatroon.

Persoonlijke begeleiding

U kunt bij haar onder meer terecht voor informatie omtrent gezonde voeding, persoonlijke begeleiding en tips bij vermagering. Maar ook voor andere problemen zoals behandeling van diabetes of een verhoogde cholesterol bent u bij Els aan het juiste adres.

Voedingsadvies voor elke problematiek

Bent u zwanger en hebt u behoefte aan enkele nuttige richtlijnen? Of kampt u eerder met maag- of darmproblemen? Ook dan kunt u op haar een beroep doen, evenals voor tal van andere kwaaltjes waaronder leverproblemen, verhoogde bloeddruk en allergieën of intolerantie voor gluten of lactose.

Een gezond lichaam in een gezonde geest

Anderzijds wordt er ook de nadruk gelegd op eventuele emotionele of psychische problemen. Als diëtiste is Els Wachters vooral actief in Aartselaar. Maar ook mensen van Hemiksem, Niel, Wilrijk, Edegem, Boom, Reet, Schelle en omliggende gemeenten mogen contact opnemen voor een afspraak.

Maak een afspraak

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van de diensten omtrent diëten en voeding. Indien u Els wilt bereiken of een afspraak wenst te maken, kan dit via de contactpagina. U wordt dan zeker verder geholpen.

Openingsuren

Dinsdag 17u00 – 19u00
Woensdag 07u00 – 19u00

Els Wachters

Hoevelei 77
2630 Aartselaar
Tel : +32 (0)3 887 84 05
Gsm : +32 (0)486 92 87 78
elswachters@hotmail.com
BTW BE0769 094 588